To je izjemno lepa počastitev za novega Citroëna Berlingo Van, ki je danes na mednarodnem salonu gospodarskih vozil v Hannovru osvojil nadvse želeni naziv mednarodni dostavnik leta ("International Van Of The Year 2019").

 

Berlingo, ki je bil s tem nazivom nagrajen že leta 1997 in je bil prodan že v več kot 1,5 milijonov primerkov, je to priznanje prejel že drugič. Tretja generacija vozila Berlingo je bila nagrajena zaradi izjemnih nadgradenj z vidika udobja in tehnologij, ki niso imele nobenega negativnega vpliva na funkcionalnost. Novi Berlingo Van se kot zvest predstavnik slogana znamke Citroën za gospodarska vozila "Inspired by You" lahko prilagodi najrazličnejšim potrebam in rabam poklicnih uporabnikov. Izstopa zaradi svoje edinstvene morfološke zgradbe, ki je na voljo v dveh velikostih (M in XL) in pa tudi zaradi strokovno podkovanega znanja na področju udobja in varnosti z nič manj kot 20 tehnologijami za pomoč pri vožnji in s štirimi tehnologijami za povezljivost. Novi Berlingo Van je kot veliki zmagovalec tega prestižnega evropskega izbora že na voljo za naročilo in bo v prodajne salone mreže prispel v zadnjem četrtletju leta 2018.

 

Na kratko o novemu Citroënu Berlingo Van:

  • Edinstvena morfološka zasnova z naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom ter višjim in krajšim prednjim delom, ki med vsakodnevno rabo zagotavlja bolj priročno uporabo in večjo vzdržljivost.
  • Specifičen prednji del, ki je usklajen s podobo znamke Citroën in z njegovim večjim bratom med gospodarskimi vozili, Jumpyjem, in pa funkcionalen zadnji del, namenjen široki skupini poklicnih uporabnikov.
  • Notranjost ni le moderna temveč tudi vzdržljiva in praktična, zlasti po zaslugi izčiščene armaturne plošče, ki zajema številne uporabne tehnologije in veliko odlagalnih mest (med temi tudi predal za drobnarije Top Box).

 

 

 

Za ponudbo nas kontaktirajte.