Citroën je predstavil OMEJENO SERIJO C3 ELLEU - Navdih za posebno serijo so dobili pri aktivnih ženskah in njihovem življenjskem slogu, tako da jim Citroën C3 ELLE nudi dizajn poln energije, barvitosti in svežine.

 

NOVI CITROËN C3 POSEBNA SERIJA "ELLE", MODEN MESTNI MALČEK

Citroën C3 je leto 2018 štartal s slogom. Najbolj prodajni model blagovne znamke Citroën igra na kartico ženskosti z uvedbo nove posebne serije ELLE.
Hkrati elegantna, trendovska in mestna posebna serija, je kot revija ELLE. Zasnovana kot pravi odraz življenjskega sloga, posebna serija Citroën C3 ELLE izpolnjuje pričakovanja današnjih aktivnih žensk, zahvaljujoč resničnemu občutku udobja in vrsti resnično uporabnih tehnologij.

Navdih za posebno serijo smo dobili pri aktivnih ženskah in njihovem življenjskem slogu, tako da jim  Citroën C3 ELLE nudi dizajn poln energije, barvitosti in svežine.

Citroën C3 ELLE, mestni in vsestranski malček z edinstvenim značajem, se odlikuje po svoji edinstveni morfologiji in drznem slogu. Pri znamki želimo utrditi moč zapeljevanja novega Citroën C3, ki jo potrjujejo predvsem izbire strank, ki cenijo številne možnosti barvnih kombinacij in tehnologijo.

Citroën C3 ELLE ohranja velikodušne krivulje in grafični podpis, zaradi česar je model trendovski z edinstveno osebnostjo, ki je še posebno ojačana z povečanim izborom personalizacije preko barvnega paketa "ELLE".

c3 elle 3.270337