Novice

Prihranki vse do 7.000€

razprodaja

 

 

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, 
izvirno in sodobno postavo. 

Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, ki ga poudarja kroman logotip dvojne puščice, v katerem je integrirana osvetlitev na diode LED.

Zadnja vogalna stekla, ki jih je naznanjal že koncept C-Aircross, so izdelana iz polikarbonatov 
z barvnim filmom na sredini, s čimer ustvarijo močan grafičen kontrast 
v predelu zadnjega stebrička. 

V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo. 

PRIJAVI SE NA TESTNO VOŽNJO. VSAK TESTNI VOZNIK PREJME BREZPLAČNO DARILO!

 

HYUNDAI KONA

Avto po vaši meri.
Slog, ki ga določate sami.

 NAROČILO NA TESTNO VOŽNJO

 kona

Nova Kona je bila zasnovana tako, da pritegne prav vsak pogled in poveča pulz. Njena krepka zunanja podoba, elegantna LED osvetlitev in edinstvene podrobnosti v notranjosti, poudarjajo močen Hyundaijev DNK športnih terencev.

 

Kona ponuja sistem štirikolesnega pogona na zahtevo, kar omogoča optimalno upravljanje in vožnjo v ovinkih. Sistem, ki se vklopi na zahtevo veča oprijem na cestišču, tako na spolzkih kot tudi makedamskih cestah, zagotavlja izjemne vozne lastnosti ter naredi vožnjo varnejšo in veliko bolj zabavno. Z naprednim sistemom Advanced Traction Cornering Control je vozilo še bolj okretno in stabilno. 

Za več informacij ali testno vožnjo nas pokličite nas 01 306 60 20 ali pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

CENIK

 Več info najdete tukaj

Škoda Kodiaq je letošnji zmagovalec testiranja, ki ga je opravila revija Auto Test. Veliki SUV znamke Škoda je s 676 točkami med vsemi uvoženimi vozili, ki so bila v preteklih dvanajstih mesecih vključena v testiranje nemške specializirane revije Auto Test, dosegel najboljši rezultat. Škoda je tako prvo mesto osvojila že četrtič zapored. Škoda Superb Combi se je uvrstil na drugo mesto in poskrbel, da je češki avtomobilski proizvajalec slavil dvojno zmago. Skupno je Škoda Kodiaq po vstopu na trg v začetku tega leta prejel že 29 nagrad.

Nagrada revije Auto Test velja za eno izmed bolj prestižnih nagrad avtomobilskega sveta. Vsako leto strokovnjaki testirajo več kot 500 avtomobilov iz različnih razredov ter z njimi prevozijo več kot miljon kilometrov. Avtomobile testirajo na podlagi kvalitete, varnosti, cene, premije, stroškov vzdrževanja, voznih lastnosti in porabe.

http://www.skoda-auto.com/en/news/pages/2017-07-19-skoda-auto-test-winner.aspx

 skoda auto test2